Risau n nak kan jawapan

saya scan baby 8w alhamdulilah dah ade degupan jantung yg peliknya ada mcm gelombang.. ape ye tu? doktor x de cakap ape plak.. #nkkanjawapan

Risau n nak kan jawapan
2 Các câu trả lời

kalau dh Dr xde ckap apa2 mungkin smuanya baik2 saja. kalau dia nmpk pelik2 mesti dah bgtahu. jangan fikir sgt ya. dan lepasni kalau pergi scan lagi boleh tnya terus segala apa yg awak concern, sebab Dr lebih pakar dari tanya dlm ni. semoga dipermudahkan.

maaf puan sy pun tiada pnglmn mengalaminya...dan juga xpsti ttg ni..mg dpmudahkan segalanya amiin