uri duduk di bawah

saya scan 22 week dctor ckap uri duk kat bwah tp blum sapai pngkal rahim lagi 2 cm jrak..dia ckap biasa uri akn naik plk..blaa 32 minggu ke atas.. Sbb uri kat bwh knpa ya?

1 Trả lời

sy sama week dgn awak..ad scan jugak 2 hari lepas..uri sy otw nk ke bawah...dr cakap normal sbb mmg uri akan pusing keliling tu sebanyak 3 fasa..so sy bru fasa 1..dy akan ambik masa 4 minggu utk pusing..cuma jgn angkat benda berat bila uri kat bawah..takut spotting atau bleeding..nnty 33 week kena p scan lg utk pastikan time tu uri dh dekat atas ...

4mo trước

ya sama la saya 32 week knE g scan plk utk.tengk uri