Tanda tanda bersalin untuk first mom

Saya sampai sekarang tak tahu nak rasa tandanl tanda nak bersalin tu macam mana. Ada baca semua pasal contraction palsu dan sebagainya tapi saya confuse. Takut kalau itu bukan sakit nak bersalin ke ala 😅 ada penerangan lebih terperinci tak? #bantusharing #pleasehelp #firstbaby #firstmom #FTM #ingintahu

2 Các câu trả lời

ni tanda-tanda bersalin yang awak kena alert. kalau kena tu, terus pergi hospital bahagian pac ya. contraction tu macam perut awak rasa senakkk sangat and dia datang setiap 5-10 minit

2y trước

btul sis.. sya ada smua tanda2 d atas tu.sya slamat bersalin kmarin kandungan 36 minggu alhamdulilah bersalin normal berat baby 2.85 kg baby boy.. darah keluar pkul 2pagi

bila diri u rasa yakin tu tanda bersalin, pegi je terus hospital.