First pregnancy 15,weeks 5 days

saya sakit sebelah kiri. lepastu saya pergi swasta utk scan then doc cakap takut ada pendarahan di antara uri dngn dinding rahim, then doc refer saya ke hospital. perlu ke saya pergi? sbb sakit dh berkurang. alhamdulillah setakat ni tdek pendarahan yg berlaku atau ada kaitan tk dngn selalu tidur mengiring sebelah kiri je?

1 Trả lời

Pergi sis, if doctor check then it's all good, boleh off case. And sis pun lebih lega.