Saya bleading,adakah puan ada mengalami...hamil 6 mggu..

Saya runsing....

Saya bleading,adakah puan ada mengalami...hamil 6 mggu..
9 Các câu trả lời

sy pernah lalui spot coklat 3ari on off.Lepas tu trus keluar drh mcm period.pergi clinic scan kantung tak membulat..dah meleper..DOC sah kan keguguran.Oleh kerana kandungan baru msk 7mggu.Ia keluar dgn sndiri ptg tu.Esok pagi scan lagi doc ckp rahim dah clear.Repeat scan lagi seminggu.Rahim bersih.DOC cakap jgn sedih.Ada sebab kandungan keguguran/tak menjadi.Salah 1 mungkin kandungan itu sndiri ada masalah/kurang sihat.Redhakan... apapun utk Puan sy doakan semua baik² sahaja.Jgn stress2...pergi dptkan nasihat dan rawatab dr clinic/hospital.

sy pn penah alami ms kndungan 6mgu 5ari.. bleeding sikit2.. lma2 mkin byk.. lps tu kuar bketul2.. akhirnya keguguran.. sedih sgt2 ms tu.. ari2 nk ngs.. tp nk buat cmna bukan rezeki ms tu tp alhamdulillah Allah berikn lg rezeki tuk sy. kndungan skg da 11minggu.. semoga kndungan ne sihat walafiat smpi ke lahir. aminn yra🤲. smoga sis ada rezeki ya.. sy doakn sis n kndungan baik2 ja..♥️

sy prnh masa ank prtama. 6w start blding sdh.. mula2 check ok. dktor saran dtg scan 2mggu lepas tu. dtg balik dktor sah kan dah tdk ada. semoga sis dn baby sihat2

Saya bleeding 11 weeks tahun lepas... Warded semalaman... Alhamdulillah baby sihat sehingga hari ini...

4y trước

sis bleeding kluar drah wrna apa?

ya pernah 6w juga. Dan akhirnya sya mglami keguguran. harap2 puan n baby sihat ☺️

Saya pon 6weeks bleeding.. Lps tu gugur.. Better sis pegi check kt hospital..

sy asyik rase mcm period pain je start 6minggu.

Kantung dah tak cantik. Doa banyak2

sy prh, gugur jg