Sakit di bahagian bawah perut (mengandung 9 minggu)

Saya rase sakit di bahagian bawah perut belah kanan ,bile tahan kencing pon terase sakit ,bile kencing lagi la terase sakit, bile baring nak bangon pun terase saket, bile banyak jalan pun terasa sakit ,normal ke? Tak tahan rasenye dengan pedih ulu hatinye lagi sampai nak makan pun tak lalu 😭 berat pun da turun 5 kg ##ingintahu #firstbaby #seriusnanya #1stimemom

3 Các câu trả lời

setiap org lain pembawaan dia sis so klw sis rasa sakit bila kecing sebaiknya sis pergi jumpa dng doc ..sy time 18week kerap sakit bhgaian bawa perut dan sakit bila kencingg so doc cek saya ad batu karangg ..then jankitan bahagian saluran kencingg tp skrg 33week semua nyaa normal xda sakit² lg ...mybe tu pembawaan baby ..

Saya pun mcm awak jugak , tapi saya baru 5 minggu .. anak no 2 , masa anak no 1 takde rasa mcm ni pun . Alahan teruk sangat . Kali ni alahan takde ..

Normal