Normal atau tak cecair keluar melalui vagina ketika usia kandungan 37minggu dan ke atas?

Saya rasa tak selesa bila rasa tempat duduk saya basah.. dia bukan keputihan dan dia jugak bukan air ketumban..

3 Các câu trả lời

37w+ dah tu tak salah awk ke hosp terus tanya kat sna. Kita tak boleh assume sendiri lagi2 kalau sdh masuk fasa bila2 boleh bersalin.. Klu bukan keputihan/air ketuban jadi cecair apa la tu? nak tau jawapn pergi hosp terus yaa puan..

better pergi hospital sis, saya pun 37weeks macam sis juga kerap keluar cecair cumanya saya ada gbs so memang akan kerap keluar cecair keputihan tu.

macamana awak tahu tu bukan air ketuban? risau air ketuban kluar sikit sikit, sbb 37minggu dah boleh bersalin tau… better pergi hospitalll,