Sedih sangat.

Saya rasa sedih sangat 6hari bleeding pergi klinik swasta scan kantung still ada tapi doktor kata nak gugur dah nie 😢 tunggu hari jelah nnti kalau darah keluar banyak datang balik scan. Macam tuh dia cakap dengan takdenya nak jaga hati kita sikit , saya baca kat dalam nie kalau pi klinik semua akan bagi ubat kuat rahim tapi saya kantung still ada cantik lagi tapi suruh tunggu jatuh sendiri . Sedih rasanya kali kedua jadi macam nie takde rezeki lagi hampir 2tahun tunggu zuriat . Ya allah kau kuatkan lah aku , saya rasa macam dah penat lalui semua nie sentiasa salahkan diri tengok muka suami pun saya tak sampai hati 😢#pleasehelp

1 Trả lời

sabar sis kuatkan semangat...sy yg bca pon mnitik air mata...inshaallah satu hari allah gntikn jauh lebih baik...sis kne kuat jgn salahkn diri sendri