Perlu ke makan kalsium carbonat dengan aspirin yg kk bg sy dah 19 minggu muntah lps mkn

Saya pula ada gdm ada yg ckp xpe xmkn, sy risau sbb muntah je mkn ubat ni 😅

1 Trả lời

kena makan n jgn skip. kalau muntah lps 3 4 hari mkn tu pg kk balik, mintak tukar ubat lain. bahaya tau x mkn ubt doctor bgi. doctor bgi ubt ikut keperluan bdn awk. kalau x mkn nnti jadi ape2 dkt bby n awk, awk menyesal pon x guna. nak2 lagi aspirin tu, kalau darah awk tetibe beku, xsampai ke bby boleh sebabkan keguguran.