Spotting keluar darah koko

Saya prengnant 6week. Spotting banyak sangat keluar darah . Penuh pad. Td p scan. Doc cakap tak nampak kantung. Dah kosong. Doakan saya kuat😢 anak first. Ttc 2year. #firstbaby

9 Các câu trả lời

Jangan risau. In sha Allah tak lama lagi ada rezekinya. Biasanya awal kehamilam kalau tak menjadi tu sbb janin tak sempurna. Kalau dia bertahan boleh jadi dia cacat. Sentiasa positive dgn takdirNya. Ni salah satu tanda yg awak dan suami tak ada apa2 masalah utk dapat anak. Cuba lagi nanti ye. Semoga ada rezeki lagi lepasni.

1y trước

aamin. trima kasih.

Semoga ada keajaiban utk awk dan baby, insyaAllah ‎*آمـــــــين آمـــــــين يَا رَبَّالْعَالَمِــــــــين.* 🤲🏻

1y trước

semalam dah jatuh dh kantung.

sama mcm sy. nanti pantang sebulan dua . inshaAllah bole prgnnt balik. sy gugur 6 weeks bulan 11. bulan 1 dah prgnnt balik. inshaAllah ade rezeki awak ye

1y trước

trima kasih awak.

kadang nmpk lambat, awk positif ja ya and bnykkn berdoa, moga2 ada rezeki awak, nanti awak repeat scan lagi dlm 2@3 weeks

1y trước

terima kasih awak.

Sama saya 17hb darah keluar bnyk doc scan masih ada kantung & pintu rahim masih tertutup 3hb nie scan hrp masih ada🥺

1y trước

saya dh gugur. smlm dh jatuh kantung.

just continue je mkn acid folic k.. kuatkn smgt..smg smua baik2 shj dan d pmudahkan segalanya..aamiin

1y trước

trima kasih.

doctor ada buat tvs scan x awak? previous scan ada kantung ka awak?

1y trước

Lgi 8 hri sy jmpa dkto smla,hrini 4 hri da ad drh sttik cmtu , kdg 2 hri xd drh

Semoga dipermudahkn segala urusan sis ,insha allah ada rezeki sis

1y trước

saya dh gugur. kantung dh jatuh smlm. terima kasih awak.

kdg tu lambat