Buka buku pink

Saya pregnen 8 weeks 1 hari...saya dah pergi KK buka buku pink...tapi dah scan td doc ckp masih kecil lagi...doc suruh dtg 2 minggu lagi utk minum air gula, scan bby dan cek gigi...ada x mummy kt sini mcm mcm saya 8 weeks belum nampak lagi??

2 Các câu trả lời

Hi awk sama macam sy. Kira dh 8minggu harini tp sy scan td xmpk lagi. Sedih pulak sbb tgk org lain 7-8minggu dh nampak baby n heartbeat. Kena scan smula lagi 2 minggu. Buku xbukak lagi ni sbb nk kasi confirm nampak dlu baru buka buku pink.

mcm sy dlu 10week and above br btl2 nmpk... mg dpmudah segalanya..aamiin

2y trước

jaga diri bebaik k... ..😉✌🏻