RISAU

Saya pregnant week 14. 1st pregnancy saya miscarriage. So yg kedua ni saya rasa terlalu risau. Kadang2 miss v terasa mcm menyucuk. Adakah berbahaya?

9 Các câu trả lời

jangan terlalu fikir yg bukan2..nnt awak stress..fikir yg positive je..inshaa Allah semua selamat. Jaga pemakanan, jangan buat kerja berat2..banyak rehat.

Mngkin sbb sis trlalu rsau dn mmikir... Tp rse nyer xde ape sis.. Doa bbnyk dn pkir yg baik2 jer...😉

Saya preggy takde bleeding & sakit miss v, tak tau pula rasanya alami benda sebegini 😢

Mencucuk2 tu baby nak membesar, positif mama

Hahaha ngilu kannn.. Saya pon rase..

Hye mummy.. Takmo stress.. Positive.. 😊 baby na membesar tu.. Pikir yg baik baik ok 😊

tu normal sis.. kalau sis sakit perut mcm senggugut, tu bahaya.. sis positif je.. kalau keluar darah sikit cepat2 pergi hospital

sy sekarang 13 weeks, pun duk rasa mencucuk2 tu hehe. Perut pun rasa makin terik. First pregnancy, so macam excited sikit.

Doa byk2 n positif sis.. Slalu mncucuk2 tu sbb penegangan otot or ligamen sbb bby mkin mbesa n berat bby btmbah....