KEPUTIHAN

Saya pregnant kali kedua, alhamdulillah chek masa 4 weeks haritu dh nampak kantung, tpi masalah sy adalah keputihan. Doktr swasta tu chek sy punya rahim terlalu banyak cecair, yg merisaukan sy, tkut terjangkit baby. Mcm mana kita nak hilangkan keputihan ni cpt ya? Sy ni mmg jenis minum air masak banyak,& kurang makan manis. Tpi keputihan masih banyak , tiap kali kencing keluar ketul2 risau betul , keputihan ni jd lps sy bersalin anak pertama 🥹 #pleasehelp #keputihan #keputihanhamil

1 Trả lời

hi awak, saya ada isu ini juga sepanjang pregnant. tapi doctor saya bagi ubat untuk vagina insertion and antibiotics from time to time.

2y trước

Nanti dia akan kurang ke awak keputihanya? Atau dia slow slow hilang ?