Scan tak nampak

Saya pregnant dah 6 weeks but nampak kantung je. Ada tak yg sama dengan sya?

10 Các câu trả lời

Insyallah ada tu sis, Saya pulak week 5 scan kantung je, week 8 kosong jugakk, kantung cantik je, week 11 masih kosong jugakk, sekarang klinik bt surat refer pakar o&g hospital tapi baru dapat tarikh apptment, lepas raya baru jumpa pakar. Harap baik baik sahaja. Risau saya punn. Harap sis sabar, doa bnyak2, Insyallah ada tu😊

2y trước

InshaAllah, terima kasih. Semoga urusan kita dipermudahkan. Amin

inshaallah normal je sis.. doc scan nampak kantung je.. esok hri bru sy check scan balik utk 8minggu.. kdg ada cpt nampak janin da, kdg ada 10weeks bru nampak.. ikut org jg.. sabar lg sis nt repeat scan smula 2minggu lagi

2y trước

InshaAllah amin, semoga takada apa apa

6week mmng xnmpk baby lgi sis tunggu 12week baru nmpk baby bum to😊 insyallah ada to sis jaga kesihatan je ... insyallah doa baik2 nnti nmpk baby bum sis to fikir positif je

Ya normal sis. Saya pun macam tu juga dulu scan 6 minggu nampak kantung je next scan 10 minggu nampak dah heartbeat dia 🤗

Try lagi 2 ke 3 minggu sis. Inshaallah boleh nampak janin n dengar bunyi jantung sekali ❤️

Ya saya pon mcm tu jgak..masa mula mula risau la jugak tapi da 11 week check bru nampak

2y trước

Tulah risau sebab nampak kantung je. Nak kena tunggu lagi. Ni

sama saya.. doc sruh dtg lg sebulan sbb kecik lg... insyaAllah semoga diprmudahkan..

2y trước

InshaAllah semoga urusan kita dipermudahkan. Amin

yaa sama jugak siss, sya scan 6weeks dulu pun nmpak kantung shajaaa

ikut orng sis..mcm sye 10 week bru nmpk janin dn jantung baby

2y trước

Ohhh orite awak, nampaknya nak kena bersabar lagi ni 😂

awal lg tu sis tunggu 8week

2y trước

Orite, hehe