17 minggu 4 hari

Saya pregnant anak pertama, 17 weeks kerap rasa denyutan dari perut, kadang kadang kalau saya pegang perut guna tangan, dapat juga merasakan denyutan tu. Normal ke? Tu maksud nya baby tengah gerak ke ? #firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

Selalunya kalau rasa denyutan tu sendu sis , gerakan dia rasa lain . Pergerakan yg halus atau kuat . Setengah orang dah boleh rasa gerakan , bergantung diri orang . Tak semua ibu pregnant akan rasa pada weeks yg sama . Enjoy your journey ya sis .

2y trước

Ouhh, yeke hehehe terima kasih

rasanya baby sedu tu sis. anak first ni lambat sikit nak rasa tendangan hehe.

2y trước

Hehehe ingat baby tendang, sedu rupanya hehe thankyou sis🥺