Mual Dan Xlalu Makan

Saya Pregnant 6W anak sulung. Lately Ni Selera Makan Memang Mati Terus. Kena Pujuk Diri Bila Nak Makan. Ambil nasi sejemput pon tak habis. Itu pon terpaksa sulam makan sambil minum air blackcurrent sebab nak hilangkan mual. Kadang tengok lauk2 pon rasa nak muntah. Bagi yang berpengalaman boleh bagi tips untuk bagi ada selera makan?

1 Trả lời

Try mkn sup sup, bykkan mkn buah. Sy pun buat mcm tu.

5y trước

Your welcome. Kalau rase tak lalu jugak. Minum lah jus orange ke. Elak rasa loya loya tu.