Threatened misscarriage

Saya pregnant 6 weeks and bleeding. Saya dah pergi klinik and Dr dah bagi injection kuatkan rahim. Hari first injection tak keluar darah tapi hari kedua keluar darah macam gambar ni. Ada sesiapa pernah alami?

Threatened misscarriage
2 Các câu trả lời

ee risaunya.. saya sebelum gugur dulu keluar darah mcm ni laa.. bketul mcm ni.. then 2 3 hari fresh blood mcm period.. 😢 semoga rezeki awak & suami.. semoga baby awak bertahan, sihat mmbesar dlm rahim.. InsyaAllah Aamiin Aamiin Allahumma Aamiin

2y trước

okey awak.. just monitor kalau ada keluar darah lagi.. semoga baby membesar dgn sihat 🤲🏻

Darah baki yg hari tu agaknya. Kalau darah keluar banyak kena pergi klinik lg ye

2y trước

mungkin juga, sebab Dr cakap normal. alhamdulillah kantung masih ada. hospital dah tetapkan appointment lagi 2 minggu.