Hb low pregnant 6 bln

Saya pregnant 6 bulan, sy ad mslah hb low, so sy ikhtiar mnum jus delima gulsan, pg td sy mnum sebelum srapan sbb sy xdk gastrik.. Lps mnum tu sy rsa lain mcm.. Mcm pedih perut, kemudian sy sarapan msih pedih perut lg.. Wktu lunch sy mkn sy trus munth, dan oedih perut msaih rsa.. Spa2 ad pengalam mnun jis gulsan jd mcm ni tk

16 Các câu trả lời

try minum susu HL ori (mlm) dgn buah jambu batu (pagi). Sy dah cuba dan berhasil .

sis klu hb mkn jambu batu .. klu jus delima ni sy kurang thu sbb xprnh minum

most probably sebab gastrik tu. bila pregnant memang senang kena gastrik.

minum jus Mariam pom okeh.. boleh naik Kahn HB

mgkin sbb masam..n awk ambik sbln sarapan

So lepas ni better minum lepas makan…