Sakit kemaluan

saya pregnant 6 bulan normal ke rasa sakit di kemaluan? bukan sakit dekat dalam kemaluan tp sakit di permukaan bawah dari perut kita sikit. setiap kali saya nak ubah posisi mengiring mesti rasa sakit.

2 Các câu trả lời

rasa ny normal sebab skrg sy mengalami keadaan begitu.kalu nak tukar posisi sakit dan rasa berat seksa sangat.pdhal perut sy xada la besar

Normal sis sbb bby mkin berat..mmg akn sakit area stu..sy pn skt area stu jgk n dh tye nurse nurse kta normal..