Makan ubat batuk

Saya pregnant 5bulan boleh ke saya makan ubat batuk dan antibiotik? ... Saya batuk kuat sampai susah untuk bernafas dan macam rase nak lelah #firstmom#firstbaby

2 Các câu trả lời

sy penah tanya Dr psl ni. kne bgtahu yg kita pregnant masa nk bli ubat di farmasi or kt klinik, dan blh search jnis ubat yg kita nk ambil tu sesuai x utk ibu mengandung. lupa dh website dia apa 😅

doctor yang bagi ubat ke? sbb biasanya ibu Hamil Dr x suggest makan ubat batuk.

2y trước

iye doc yg bgi