sakit belakang

Saya pregnant 4 minggu 5 hari tapi dah start sakit belakang sejak kelmarin. Hari ni much better daripada kelmarin. Normal ke awal2 pregnant sakit pinggang? #firstbaby

2 Các câu trả lời

Saya pun sama macam puan .. malam tadi basuh pinggan mangkuk dalam sinki sebelum nak tidur , tak banyak mana pun nak basuh .. tapi tengah² basuh tu rasa sakit sungguh tulang belakang ... macam lenguh pun ya .. terus minta suami selesaikan uruskan dapur, saya cepat2 masuk bilik dan terus baring ... lepas 30min baring baru rasa lega ....

2y trước

Ameenn, mudah2an Allah lancarkan urusan kita ..

Awak banyak buat kerja? Kalau ya, gitulah sakitnya. Jadi, banyakkan rehat, jaga postur dan senam sesuai kehamilan. Minum air kosong secukupnya

2y trước

Okay sis, saya pagi banyak berjalan, balik kerja petang baru baring.