BP Tinggi

Saya pregnant 37w 4d, due 21/8 ni tapi sangkut bp tinggi sampai kena ambik 2 3 kali baru dapat result normal. Doct takut suspek Pre Eklampsia. Kaki kejap bengkak kejap surut 😂 Perut asyik mengeras, baby gerak pun tak rasa kuat sangat mcm selalu, sampaikan dkt bahagian vagina rasa mcm nak terkoyak.. Ada yang mcm saya ke? #ingintahu #firstmom #bantusharing

2 Các câu trả lời

Sama macam saya sis. Kaki saya bengkak dah sampai betis, BP check selalu tinggi. Takut pula effect baby 😩

2y trước

InsyaAllah aminnn. Semoga semuanya dipermudah 🤲🏼 take care sis 🥰