Sakit di kawasan intim

Saya pregnant 36 mgu nk msuk 37.sakit dia kwsn pelvis ari2 ..klo bring nk bgrk ke tepi knn x bolh lh step bolh mngis.sakit sagt..memg cmtu ke ...jrk khmiln sblum ni 8y sudah..pugug dh segal2

2 Các câu trả lời

Sy dh 36w .. due date 18/6.. sme slalu rse ngilu cm cucuk2 kt pelvis.. klau baring gereng kiri pastu nk ke kanan.. mmg xbole.. rse berat dh perut ni..

normal sis. sy dulu 3rd trmster pun mcm tu juga. nk alih posisi bring.. nk pakai seluar pun kne duduk. xboleh smbil berdiri 😆