PANJANG TULANG FEMUR BABY PENDEK

Hi saya pregnant 35 weeks. Panjang tulang femur baby masi 29 weeks. Ada tak yg pernah mgalami seperti ini? Boleh tak tnya apa2 tips utk atasi masalah ini. Dktor pakar o&g kata abnormal..Sangat2 risau 😔 #firstbaby #firstmom

3 Các câu trả lời

Hi..anak puan sekarang macam mana? masa lahir okey? sy pun ada masalah yg sama..panjang tulang peha delay 4 week..risau sangat rasanya..

1y trước

Berapa minggu dh sekarang..so doktor buat cmne kesudahannya? saya pon masalah sama ni..baru 20w skrg..

Haii , blh sye thu ank puan okey ke tak lps lahir ?

2y trước

Ank sye lahir mmg kurang 4 minggu dri umur sepatutnye .. smpai skrg😊

ukuran perut, kepala normal?

2y trước

ukuran semua normal.. cuma pjg femur tu saja tidak ikut ukuran minggu