Ciri-ciri nak tau jantina baby?

Saya pregnant 32weeks. Scan 3x belum tau jantina lagi. Line hitam terang diperut dari atas memanjang sampai bawah(hujung benda kita). Suka makan manis & pedas. Ada sesiapa boleh tau jantina boy or girl?

20 Các câu trả lời

nak tau gender pegi scan. xde kena mengena dgn ciri ke perut ke simptom ke ape2 jela. sblm pegi scan boleh mnum air sejuk n manis.

Susah nak diramal sis.. tanda2 ni lain org lain pembawakan.. dulu sy pun scan lelaki kluar perempuan..redha je la

sy 32w doktor ckp girl...scan sblm ni doktor sndiri tak tau😅😅...last scan masa 36w pun tak nmpak....

line hitam terang diperut dari atas smpai bawh tu sy pon sama, sy skrg dah 32week and bila scan bby boy.

Mitos tu. Klu nk mudah nmpk gender. Sblm scan minum air masak sejuk byk2. Insyaallah bby bg krjsama

Selalu nye boy😅 lah sebb sya mcm itu dulu masa pregnant.. pergi scan balik untk kepastian 😊

utk ske2 tu bley la tp jgn pcaye sgt.. ciri2 tu sume ade kt sye.. bby boy

Xpasti la sis. Semoga sis dan anak dlm kandungan selalu sihat. 😊

Scan jela senang

boy