Perut mengeras

Saya pregnant 31 minggu.Nak tnya ibu2 semua normal atau tidak ye.jika dah masuk trimester 3 nie perut kerap mengeras?bile berdiri atau berjalan perut mengeras tp ble baring atau ddok perut x mengeras pun.kenapa ye perut asyik mengeras?blh share tak?#seriusnanya #ingintahu #firstmom #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

saye punye kalau di bawak jalan mengeras jugak..tapi nanti bila dah bawak duduk dah ok sis

False contraction tu. Klu mengeras, bawa berehat.