Susu Keluar

Hi! Saya pregnant 26weeks, anak kedua and baru perasan ada cecair yang keluar dr breast. Itu susu badan ke? Kena perah atau biarkan je? Ada sape sape tahu tak? #bantusharing #2ndpreggy #ingintahu

2 Các câu trả lời

Jgn pam. Masa pregnant dulu nurse awal2 dah warning kat sy pasal bila kita start pam, kita akan rangsang hormon and boleh menyebabkan kita terberanak awal sebelum sampai waktu. Susu keluar sikit2 tu normal. Tu tanda breast dah start hasilkan susu. Dah ready kalau anak keluar bila2 masa.

normal sis, xyah perah sbb dia xkan keluar byk pun, skdar keluar cecair2 mcm tu jek smpai dh brsalin nnti.. klu sis xslesa atau smpai lembab2 baju dlam, boleh strt guna breast pad tu.. 😊

3y trước

Ohhh faham. Terima kasih ya! 💜