Keputihan kental tebal

Saya pregnant 12minggu. Siapa pernah dapat keputihan macam ni? Normal ke? Nak tanya doktor tapi app kk saya minggu depan. Risau pula

Keputihan kental tebal
2 Các câu trả lời

Sy punye keputihan putih pekat tp xsetebal sis..smlm baru jumpa doktor..doktor tny keputihan gatal x..sy kata gatal kadang2..lepas tu doktor terus buat test ambil sample keputihan pakai muncung itik tu utk hantar ke makmal..dan doktor ada bagi ubat candida v1 insert dlm vagina..

1y trước

Muncung itik tu rasa xselesa la jugak,rasa ngilu2 sakit yg masih boleh ditahan lagi..tp masa doktor masukkn tu kita rilex2 jer,jgn melawan gerak2..kalau xbuat lagi bahaya,sbb doktor xtahu ada kuman bahaya dlm vagina kita ke x..lambat rawat bahaya ke baby..

Hi sis , saya pun kena juga . Baru 19weeks . Macam mana ye ? Sebijik keputihan mcm awak 🥲 . Sampai stress tengok keputihan tu 😅 . Ada lagi tk keputihannya tu ?