Sakit pinggang

Saya pregnant 11 minggu. Sejak kebelakangan ni, sy mengalami sakit pinggang. Kadang2 risau jugak sbb biasanya org sakit pinggang bila dh last trimester. Normal ke keadaan sy ni?

3 Các câu trả lời

Tak jugak awak. Saya early trim dengan last trim sakit pinggang. 2nd trim okay. Jadi normal je. Kalau awak risau nanti check up boleh tanya nurse/doktor ya.

1y trước

Ouhhhh memang mcm tu ye..okayy t.kasih☺️

Sya ada baca klu sakit pinggang, kena mnum susu sbb tu tanda badan kurang kalsium.. n sy try mmg bekurang..

sy dr awl pregnnt sambil bersalin mmg sakit pinggang n tulang punggung,ubat die rest..