sakit pinggang terutamanya waktu berdiri

Saya preggy bru 8 weeks. Dari hari rabu, pinggang saya sebelah kiri sakit sangat. Smlm dah gi buka buku pink, dah inform doktor sal sakit. Tpi bila dktor cek smua dan dah scan ultrasound, smua normal alhamdulillah. Kenapa ye sakit pinggang tu? Memang sakit sgt2. Ada mommies lain yg alami mcm saya. Mcna cara nk hilangkan sakit ye?

1 Trả lời

Sy pernah sis. Doc ckp sb kurg minum air. Tp ada betul jg sb lps minum air secukupnya pinggang dah tak sakit

3y trước

minum air kosong bk muntah