perut angin

saya preggy 5weeks. normal ka kalau angin bnyk stt dlm perut? kerap sgt kentut hehehe

1 Trả lời

normal puan..🤭🤭🤭nntikan spnjng kita hamil hari2 kita akan mengalaminya..hehe..mula2 dlu kan .segan juga dkt husben sbb asyk trkentut je..lepas tu lelm jd ok..husben kata nk buat cmne nnti tahan nnti sakit perut lepaskn aje...🤣😂nnti kembung katanya..hehe🤭🤭🤭.kalau ingt2 kan kembali ms pregnant dlu tu rs kelaka pulak bila tnye cmtu dkt husben..husben jwb gitu.. mg dpmudahkan segalanya..Allahuma aamiin...jg dr bebaik tw..😉✌🏻