Boleh Makan Megi Tak?

Saya preggy 1st trimester boleh tak makan megi ye?

9 Các câu trả lời

Boleh, tp jgn selalu.. Kurangkn perencah dia n lebihkan sayur dlm megi.. Sy mkn 1x sbulan sbb trliur sgt, tmbh2 bila xd selera mkn dtg.

boleh tapi jangan selalu sangat sebab perencah dia terlampau banyak garam. campurkan la dengan sayur ke telur ke baru okay

Sy first trismester makan maggi.. sbb masa tu xtahu diri preggy.. tpi sbnrnya mkn maggi x bgus.. sbb ada msg..

Mkn skit skdr rsa bule la. Sy skrg klau mkn maggi . Mesti rsa lain mcm jaa , then muntah hbs smua kluar.

5y trước

Aah myb . Prt xleh trma da 😅🤣

Boleh tp utk lepaskan ingin jer yer mommy..jgn amal..x baik utk kesihatan mommy n baby 😚

blh jer sis tp jngn slalu https://youtu.be/AcapIU63YaA

Boleh t tak d galakkan. Kuatkn makanan yg bkhasiat

Trimakasih smua

Sy mkn mggi jg 😃