SECOND PREGNANCY

Saya preg untuk baby kedua. Anak first blom smpai setahun. Sekarang saya preg nak masuk 6 bulan tapi perut kecik jak. Macam besar perut saya 4 bulan first saya pregnant duluu. It is okay?

5 Các câu trả lời

Normal je tu sis, macam saya dulu perut ipar lebih kecil pdahal kandungan dia lebih tua dri saya. Bila baby keluar sihat comel jee 😍

Mine perut kecik time pregnant. Masuk 5 bulan baru nampak sikit. As long as doc ckp kandungan n mummy ok, xperlu bimbang.

Same here! now dah nak masuk 7month tapi perut kecik gak , ramai gak tegur perut macam 5month centu.

As long as doktor kata baby sihat ok la tu. Knp nk risau perut kecik?

Sy pulak dh nk masuk 8 bulan, tp still org kata x nmpk mcm mngandung