sakit kepala

Saya preg dah 10minggu,Dah dua tiga hari ni saya sakit kepala sangat sangat,sampai rasa nk bangun pun tak boleh..makan dan minum pun muntah semula..apa sebabnya ye???

2 Các câu trả lời

Pregnant mommies selalu ad perubahan hormon.Stiap org x sama. Sis try ltak koyok or minyak angin.Then makan bubur nasi utk alas perut😊

Biasa tu sis..alahan pembawakan budak..sbr ye sis..stiap org pasti akan merasa..cuma kena bykkn berehat..mkn minum kne jaga..jgn skip..