Demam setiap trimester

Saya pernah demam/batuk/selsema masa 1st trimester, masuk 2nd trimester demam/batuk lagi (sebab sy terpaksa byk travel urusan keje). Saya ada baca mmg org pregnant senang demam. Risau juga skrg ni. Ada apa2 tipa utk naik kan immunity badan masa pregnant selain vit C? Tqq

1 Trả lời

sama dgn sy baru pulih dr demam, selsema & batuk. cun² hujung 1st trim bgitu. kalau utk tips kuatkn sist imun mostly doc akan suggestkn makan buah²an yg kaya dgn vit c spt oren / guava, tu pun kalau x nak consume supplement vit c la.

1y trước

Thank youu sissss