Bau busuk badan sendiri

Saya perasan sejak mengandung bau busuk badan sendiri. Lagi2 ketiak kalau berpeluh. Macam tu jugak ke ?

3 Các câu trả lời

yeyyy kita geng... sama dgn saya.. this time pregnant saya pun alami bnda yg sama. rasa mcm ketiak sy busuk amat xtahan sgt bau. tp nak guna sabun pun saya x boleh bau juga... the only solution dan hikmah sy suka ubat gigi, saya calitkan sikit ubat gigi kat ketiak tu as long sy x bau ketiak saya... hahahaha bukan2 je tp it's reality pregnancy this time! =)

Sama la sis 🥲 sy sampai buang semua baju sy yg sy rasa bau. Sblm ni pregnancy pertama, bau badan husband x leh tahan. Skrg ni, bau badan sendiri x bleh tahan. So, sy akan ganti baju setiap kali rasa badan dah mula bau 🤣

kdg sbb hidung kite ni very2 sensetif..bayanglh bau y org lain xdpt nk bau kite over2 blh bau