geram ni geram ???

Saya pelik la dengan lelaki sekarang dah ade bini ,still nak curang. Kenapa ya. Bila baca mummy update pasal suami macam ni macam tu sy jadi kesian , jadi marah . Sy pernah alami jugak. Sy tahu perasaan bila diduakan. Suka sgt dok kacau laki org. Kalau jumpa depan² tu mau kena. Bukak langkah silat . Ramai lagi org bujang . Sebok dok nk laki org. Haishh. Geramnya. Kesian dekat mummy² dalah pregnant , penat. Allah je tahu hati bila suami duakan kita . ???

10 Các câu trả lời

Betul..mmg geram kat perempuan yg suka kacau suami org. Tapikan kalau bertepuk sebelah tgn xkan berbunyi..so geram jga kat laki yg melayan pmpn lain mcm xde bini. Da bini kat rmh tgh mabuk2 mengandungkan zuriat dia, sakit2 pinggang sume dia bole plak nk melayan pmpn lain. Sama je 2x5 patut dikerjakan dua2 tu.

5y trước

Tahu pun kan sis. Sy geram je yang duk kacau laki org. Pastu hp suami berpasword pulak tu . Ehh ade jugak kena baling kang. Sy nak je jumpa pempuan dok chat laki sy tu .nasib die duk penang je sy duk pahang.

Sbnrnye sy prnh dikcau suami org... Dia yg beria mencari kte... Sy plak xselesa. Ye la, sy pk 1 jek. Klu sy layan, sy buat hal, takot2 trjd dkt suami sy plak, takot de prmpn gatal yg kacau suami sy plak... Tp klu dpt prmpn yg melayan laki gatal tu, cian bini dia...

Pokoknya satu je sis, hati suami tu sendiri. Kalau tepuk sebelah tangan tak berbunyi. Kalau dua² melayan, gatal tepuk amai² belalang kupu² jawabnya. Dua² sampah sarap 😒

Sy pun geram dgn suami yang kuat curang. Kalau suami ada akal & fikir pasal isteri mmg x akan melayan. Pihak perempuan pun dah tahu suamiborang masih nak kacau.

Saya pun geram dgn prmpuan gatal mcm ni. Suka2 je ws laki org tanya soalan yg tak logic. Tanyalah dekat org lain yg single. Cetan betul spesis mcmni

5y trước

Kan sis . Kalau jumpa pempuan tu. Mmg kena lah .

Kannn. Sama naik yang disondol dan menyondol. Dasar 🐷🐖🐽

5y trước

Kalau jumpa tu mmg kena sondol . Nak kata laki kita brduit tak jugak . Cukup² makan ja. Carila laki bujang yg berduit. Jangan laki org.

Ada lelaki yg jenis melayan sis. Susah betul handle lelaki mcm tu.

Some men are trash sis.

Tapi kalau laki tak layan tak jadi.

5y trước

Betul. Bertepuk sebelah tangan takkan berbunyi

Lelaki x setia....