2 dos..............

Saya nk tnye,klu sy n suami dh 2 dos..bila nk masuk labour room suami blh masuk sekali ke tak?#firstbaby #seriusnanya #1stimemom

6 Các câu trả lời

Kkm baru2 ni dah umum..,yeah😃 tapi kann,,hospital yg kita nak g bersalin tu jak samada sudah laksana kan atau belum.. Cuba g refer dkt hospital kita nk tu dorang dah start laksanakan atau belum.. Dan sy sendiri ada persoalan sbb penting kot benda ni diambil tahu..iaitu sis cuba tanya sekali mcm nii, kelas pranatal ni kalau takda ikut tapi masih ada kaitan ke utk menjadi pas kebenaran bagi suami full dos 2 yg nk teman isteri bersalin?? Sy tetanya sgt psl nii.. Lagi2 pasal nk dpt temujanji buat surat beranak.. Dengar2 kena tunggu 2 bulan kalau kita baru nk buat surat beranak,sbb tu kena awal2 bt temujanji tu d kaunter jpn,tu kalau x silap sy..

3y trước

sy xthu la sis sbb ni kli pertama sy pregnant..

Kalau swasta boleh, gov biasanya tak boleh lagi

3y trước

ooo ok2

swasta boleh..gov negeri fasa 4 shj..

3y trước

sy xingat lh vaksin kandungan brpe week...bulan 8 hritu dos 2..skrg sy 32week

Dah boleh sekarang. KJ dah umum

3y trước

ok..terima kasih info

kkm dh umum bole

Kalau gov belum lagi.

3y trước

ok