kerja rumah

hi saya nk tnye, ade ke yg 38 weeks pastu dia still buat keje umh lagi? basuh baju, masak ape semua.. sbb saya siap kne tolak mesin basuh baju tu sbb dh usang sgt smpai sakit belakang.. nk ckp ade org kt umh ade.. tapi tu la sikit pon tkde spe yg simpati pon.. hbis sakit semua badan tapi soh bwak pegi klinik diam je.. ade suami ade mak kt umh semua macam tk guna #firstbaby #firstmom

7 Các câu trả lời

tdk lma bersalin jngn buat kerja rumah tlmpau sis kena jaga diri juga sbb tdk lma bersalin sbb seperti sis kata xde nk simpati..kesian dekat diri sendiri..dan juga baby

2y trước

terima kasih sis🥲 *virtual hug*