Air ketuban banyak

Saya nk tnya saya first mom air ketuban bnyak saya setakat 31 minggu ni dah 20cm doktor bgitahu air ketubn saya bnyak , saya takut dan risau apa apa jdi pada baby pertama saya adakh air ketuban boleh dikurngkn 😭mohon bntuan semua mama apa yg perlu saya buat 😭 saya dpt surat refer ke hospital O&G , di hospital nnti apa yg perlu saya buat saya sangt risau ada risiko ke bile air ketubn bnyk 😭#ingintahu #firstmom #pleasehelp

4 Các câu trả lời

Bertenang. Bersyukurlah sbb dirujuk ke pakar. Nnt puan tanya apa risiko air ketuban banyak. Dan apa cara untuk diri dan kandungan selamat. Sementara tunggu tarikh temu janji tu, puan search la pasal hal puan tu supaya ada pengetahuan dan puan dapat hadapinya dgn tenang. Ok?

2y trước

🌻

Maaf pn, nak Tanya.. masa pn dirujuk pkar O&G tuh.. Dr bagitau tak apa punca air ketuban pn terlebih? n masa baby dah deliver, Ada masalah apa2 tak dengan baby pn?

4mo trước

Samala kt ibu. Air ketuban bank. Doc ckp mgkin sbb ada gdm, suka mkn manis2,air ketuban tu kencing baby.

Hi Puan,, nak Tanya , puan dah deliver ke ? Normal ke or czer sebab i 28 weeks now air ketuban i lebih juga 19 cm,, Ada apa2 risiko ke bila air banyak

12mo trước

rsiko untuk baby terbelit dengan tali pusat

puan dah selamat bersalin ke?

3mo trước

Bersalin time brapa weeks ye?