Baby kurang gerak

Hi saya nk tnya saya dah 36 week tapi baby kurang gerak n tak ckup pun 10 gerakkan ptt ke saya ke hospital?saya firstmom🤧

5 Các câu trả lời

Ye awk kalau kurang gerak terus pergi hsptal. Dah hujung2 ni dktor mmg akan monitor kalau bby kurang gerak

Trus pergi emergency sis mcm mak cik sy lambat sngt pergi last2 x sempat selamatkn baby kesian

Pergi pac terus. Saya semalam kena admit wad sebab baby kurang gerak dan gerak lambat..

lebih baik pergi hospital bahagian kecemasan.

2y trước

nurse cakap kat saya kalau baby kurang gerak, n x cukup gerakan, terus ke tempat saringan sbb dr akan utamakan preggy mom dulu kat situ.

kalau risau better pergi. jgn tunggu.