Hi ibu2 yg hamil trimester 1

saya nk tnya pernah tak ibu2 rasa sakit perut sangat bahagian tgh shingga bawahh bila kita jalan lepastu nk duduk dia sakit sangt mcm ngilu tuu . nk terang pn xpndai . normal ka tak ehh???#bantujawab #firstmom

1 Trả lời

saya mula² kerap rasa, pastu xlama tu kluar spotting, doc suruh banyakkan rehat.. bila rasa sakit maksdnya kurang rehat, bila dtg rasa sakit tu klau boleh terus baring dengan selesa.

6mo trước

ouhhhh . saya sakit smpai ke bawah kmaluan kita rasa sakit mcm ngilu tuu . risauu jgkkk sbb xpnah mcm ni . bila duduk dy rasa mcm tajam2 sakittt