hii mommies smua !!

saya nk tnya bru ii ni saya ade checkup di kk usia kandungan 33weeks nurse ade ckp nnti bile kite nk bersalin nurse ade bgi kite suntikan untuk lancar paru ii baby supaya nnti lps bersalin baby bole bernafas . kata nurse suntikan tu sakit mmg sakit smpi kite bole menangis mmg menangis la kata nurse tu sebab cairan ubat tu pekat . klau kite bersalin normal tak ada apa ii masalah pun kne jugk ke injection tu ? #firstmom #bantusharing #firstbaby #pleasehelp

1 Trả lời

Em sy baru bsalin bln 6 ritu, tp xde pula dpt injection mcmtu. Masa dkt LR cuma dpt ubt tahan sakit saja. Myb misi mksdkn injection matang kan paru2 bby kot. Klu yg ni xsemua dpt, klu bby prem or mmg kne serah diri awl shj yg dpt suntikan ni.