betulke?

saya nk tanya klau kita ada alahan teruk .. betul ke kita mengandungkan anak perempuan ? hahaha .. sebab ramai cakap kalau alahan teruk2 ni biasanya mengandungkan baby girl .. cuba bagi pendapat sikit momiess2 ...

1 Trả lời

X jgk sis. Sy pregnant ank first lelaki mabok teruk, hospital dh mcm rmh ke dua check in check out je sbb mabok sampai dehydration, kurang garam dlm bdn, dmm, kurang drh & mcm² lg lh. Then wktu pregnant no 3 pompuan xde lh truk sgt maboknye, xde admit wad berkali². Mabok² jgk tp skjp & x teruk.

5y trước

ohhh hahaha .. takpelahh boy ke girl janji sihatkan sis..sama lah kita sis dh berapa kali masuk wad kt mabuk teruk je