Nak tanya solan utk first baby

Saya nk brtanya.. kalau ikutkan last priod sy kandungan sy dah 9minggu tapi bila scan bru 6minggu.. kena ikut yg mana sepatutnya yaa? Dn sy nk tanya normal kee kalau ada mcm darah yg da habis priod tu kluar sat2 mcm ini daa Seminggu lebih kluar tapi x banyk #ingintahu #firstbaby

2 Các câu trả lời

Sis ikut tarikh REDD. Keluar darah bahaya 'threaten misscarriage' kena segera ke hospital. Nanti doktor scan tgk baby ada lagi tak dlm rahim & jantung masih berdegup tak. Kemudian doktor cek miss V nak tgk ada bleeding ke dlm tu. Nanti doktor decide baby masih selamat atau dah gugur. Jika masih selamat mungkin doktor bagi ubat kuat rahim. Mcmtula jln cerita dia.

Spotting blood tu normal..tali sekali tu je kalau saya tak silap...if banyak keluar daeah kene jumpa doctor...