assalamualaikum

saya nak tye,normal ke 34w6d bila buat kerja penat ckit,kputihan akn klua..isau lak rse..ptot ke pegi kk utk cek#pleasehelp

1 Trả lời

Bagi saya normal dan boleh jadi tak normal. . Kadang bila banyak sampai berubah warna ke brownish. Sy ke PAC masa brownish tu sebab kali pertama kena. Doktor cek vagina , tiada bleeding, tapi keputihan banyak. Doktor bagi vaginal tablet dan ambil sample. Alhamdulillah result tiada jangkitan.

2y trước

sy pun mcm ni jugak.. kalau ade berbau n gatal2 boleh gi klinik minta ubat masukkan pil kt bwh tu..