Bleeding pada 8weeks

Saya nak tye normal ke 8weeks berlaku pendarahan .. tapi perut tak ada sakit .. ada yang kata sisa ² haid sbb tu berlaku pemdarahan .. ada tak yang macam saya ?

3 Các câu trả lời

Saya haritu pun spotting. Dr asyk cakap ada risiko keguguran je. Tetiba spotting banyak sgt, dr lain buat macam pap smear tuu. Rupanya ada polyp.. tapi spotting lama masa tuu

8weeks pregnant bleeding. Is this normal or miscarriage? I had bleeding a week before but doctor said it’s spotting. This round I’m not sure cos the color is different

6mo trước

Pendarahan masa pregnant tak normal. Tolong datang ke klinikjumpa Doktor untuk cek kandung.

Pendarahan masa pregnant tak normal sis. Sis Kena datang jumpa Doktor untuk cek kandung.