Nak tanya ni ape ye

Saya nak tnye ni apa nye mungkin sebab Sye berdiri lama ke .sbb sye bekerja .. tengah mandi cuci .keluar ni.. tapi sikit

Nak tanya ni ape ye
2 Các câu trả lời

Pls jumpa doktor, kalau ada discharge coklat sikit pun merisaukan. Lagi pun pernah awak post ttg discharge coklat 2 minggu yg lalu kan? nampak macam dia berterusan je. Jumpa doktor ya.

2y trước

ok sis. take care 💓

ni spotting sis. Tapi seeloknya pergi klinik mintak consultant doctor n scan ☺️

2y trước

ok baik.. sekrng Sye pantau je dlu.. mlm ni Klau still ade..Sye terus pergi hospital