period bf mum

Hi! Saya nak tnye mmg normal ke ibu menyusu period lewat. Selepas pantang saya trus period tp period cycle bulanan mesti akn lewat 7 ke 14 hari. Skrg bby da 11 bulan. Kdang² smpai risau x dtg period lg tkot pregnant lg ke??..

9 Các câu trả lời

anak saye setahOn sebelas bulan baru periOd datang balek😁nOrmal la sbb full bf kan😊

5y trước

Alhamdulillah. Tp tu lh seram jgk sebenarnye . Sbb yg sblm ni czer. X smpai stun dh preggy blik😅

Normap ja...saya pun mcm tu...kadang lewat 24hari... Its ok..kita kan bf mom...

period utk mom bf mmg lewat ke?baby dah 11 bulan lbh masih xperiod lg

Saya baby dah 5 bulan jgk.. period blom ade lgi.. kdg risau jgk lh

Saya pon mcm tu.. Risau betul kalau pregnent laagi 😅😅

Saya pon x dtg bln g... bby pon dah 6 bln😅

Samalh ngn saya lom dtg lg.. Baby dh 5bln

Saya pun sama. Normal :) jangan risau

Normal..sb mnyusu badan