Siapa pernah terjatuh?

Saya nak tnye kalau kita terjatuh tpi dlam keadaan terduduk, xde rasa sakit cumaa nk tahu perlu g hospital tak untuk bgithu yg kita jtuh #pleasehelp #ingintahu

1 Trả lời

sy pernah jatuh beberapa kali masa pregnant,perut dah besar pula tu. sy tak rasa sakit di perut,sy monitor pergerakan baby dlm kandungan. Alhamdulillah bersalin dgn selamat. tp kalau sis risau boleh ke hosp,bagitau sis jatuh. nanti Dr akan buat pemeriksaan utk tahu keadaan baby dlm kandungan